„Cer de urgență demisia Guvernului Orban, după tragedia de la Piatra Neamț”! Un parlamentar vasluian acuză!

0
92

DRAMĂ… Zece oameni au murit în incendiul violent de la ATI Piatra Neamț, oameni care nu au avut nicio șansă în fața flăcărilor. Politicienii vorbesc deja de o asumare a responsabilității, pe lângă conducerea spitalului din Neamț, și a celor din Guvernul României.

Deputatul de Vaslui, Daniel Olteanu, cere demisia Guvernului Orban, la fel cum, în urmă cu cinci ani, după dezastrul de la Colectiv, Iohannis cerea demisia Guvernului Ponta. La miezul nopții de sâmbătă spre duminică, parlamentarul a vorbit despre drama unor oameni uciși de un sistem corupt și ineficient.

„Tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, la 5 ani de la cea din Colectiv, reprezintă coșmarul României în care un sistem bolnav, putred, omoară oameni nevinovați.

Dumnezeu să le dea putere familiilor care și-au pierdut apropiații în această seară cumplită!

Suntem țara în care improvizațiile, dotările vechi, supraaglomerația, lipsa de proceduri, de circuite și de autorizații, toate girate de la înălțimea unor funcții, ucid.

Doliul de la Piatra Neamț îi obligă la responsabilitate pe toți cei care întrețin, prin nepăsare, incompetență și complicitate, coșmarul din spitalele românești, despre care aflăm, iată, că sunt bombe cu ceas.

Românii au nevoie de spitale în care să fie tratați, nu de unele în care viața le este pusă în pericol!

Cer demisia de urgență a Guvernului Orban!

În 2015, după incendiul de la Colectiv, a plecat un guvern.

De câteva luni, în România se petrece zilnic un dezastru Colectiv, avem mii de morți din cauza gestionării haotice a crizei Coronavirus, și nimeni nu-și asumă răspunderea.

Ce s-a întâmplat la Piatra Neamț este semnalul de alarmă: Guvernul PNL, în frunte cu Ludovic Orban și Nelu Tătaru, trebuie să plece! Pentru că, în România, cine nu moare din cauza Coronavirusului este ucis de sistemul care ne condamnă pe toți”,

este mesajul public al deputatului Olteanu.

Cel mai probabil, cred politicienii din Opoziție, Iohannis nu va mai fi la fel de acuzator ca la Colectiv, cei de la Guvern își vor păstra scaunele, în timp ce societatea civilă nu va mai organiza mitinguri de amploare, ca acum 5 ani…

Acest material a fost realizat de SC Vasluianul Press SRL Vaslui, la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!