Eduard Popica, viitor parlamentar de Vaslui: „Oamenii fierb, sunt nemulțumiți de măsurile luate de guvernarea PNL”

0
68

ANALIZĂ… Viitor deputat PSD de Vaslui, fiind pe primul loc în lista de la Camera Deputaților, tânărul și energicul Eduard Popica face o analiză a situației în care se află electoratul județean, la jumătatea campaniei electorale. Văzut de mulți colegi de partid drept locomotiva PSD la aceste alegeri parlamentare, Popica a mers și a stat de vorbă cu sute de vasluieni, prin comune sau orașe, în ultimele zile.

„Vasluienii cu care am vorbit sunt foarte, foarte nemulțumiți de actuala guvernare PNL, care a împins țara la dezastru. Am vorbit cu sute de bătrâni, din sate, care îi acuză pe liberali că nu le-au mărit pensiile, așa cum fusese trecut în legea pensiilor, din perioada guvernării PSD. Pensionarii se consideră umiliți și batjocoriți de cei 14% anunțați de guvernul Orban. Nu vor să mai audă de PNL la guvernare”,

spune Popica.

O altă nemulțumire a oamenilor, în special a celor din mediul rural, este legată de deficiențele din sistemul de sănătate.

„Spun, săracii oameni, că pandemia este gestionată foarte prost, că s-au impus restricții peste restricții la cabinetele medicale din mediul rural, astfel că nu mai au unde să meargă, pentru un consultație, pentru o rețetă. Este un haos și o bătaie de joc în domeniul sănătății. Sperăm să oferim României o altfel de guvernare, în beneficiul oamenilor, după 6 decembrie”,

explică viitorul deputat.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!