Daniel Olteanu: „PRO România vine cu un program național de testare gratuită a românilor”

0
67

MESAJ…

„Am spus astăzi (miercuri, 18 noiembrie, n.r.), în emisiunea Esențial, de la Antena 3, că acțiunile Guvernului de a prinde Coronavirusul sunt ale unui bețiv înarmat cu o paletă, care încearcă să omoare două muște într-o cameră cu bibelouri. La sfârșit, nu rămân decât cioburile și bețivul.

România, în acest moment, este distrusă de loviturile dezordonate și violente ale Guvernului PNL, care închide și omoară totul, doar Coronavirusul îi scapă.

În fiecare zi, Guvernului i se pare că a găsit Coronavirusul undeva și lovește fără milă: în școli, în spitale, în HORECA, în afaceri. Toate sunt distruse, singurul care scapă și se înmulțește e Sars-Cov-2.

Ni se pare că virusul s-a dus în școli, jap, s-a dus în HORECA, jap-jap, fiecare județ omoară ce crede și ce nu e omorât deja de Guvern. Iar virusul stă pe creștetul lui Ludovic Orban și pe cel al lui Nelu Tătaru, și le râde în oglindă.

Mesele și preparatele din HORECA, unde existau sute de mii de locuri de muncă, au fost înlocuite cu un singur platou, care ni se servește zilnic. Un platou al morților.

Cum vi se pare platoul de azi? Sunt 168 morți.

Eu nu am mai putut asocia un sacrifiu uman cu un platou de când capul Sf. Ioan Botezatorul a fost comandat pe o tavă. Așa cum s-a adus capul Sfântului pe o tavă, așa ni se aduce zilnic, la 13.00, viața a sute de români pe platouri.

Soluția imediată? Testarea masivă a populației.

PRO România vine, din 6 decembrie, cu un program național de testare gratuită a românilor, pentru a identifica focarele și a interveni eficient și la timp. Costul testelor va fi decontat de către stat.

#PRORomânia #ScoatemRomâniaDinCriză”

mesajul deputatului Daniel Olteanu, candidatul PRO România la Camera Deputaților, prima poziție în lista de vot.

Acest material a fost realizat de SC Vasluianul Press SRL Vaslui, la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here