Deputatul Solomon îl face zob pe colegul de Parlament, Mihai Botez (USR): „Nu pricepi că ești un biet CHELNER la Petrică Dunca?”

LA BAIONETĂ… În ultimele zile, campania electorală pe meleagurile bârlădene a luat o turnură de atac la persoană. Deputatul USR Mihai Botez a sărit la gâtul colegului de deputăție, Adrian Solomon (PSD), aducând în atenție o serie de date din trecut și cerând electoratului din oraș să nu-l voteze.

În replică, aseară, deputatul Solomon l-a făcut KO pe Botez pentru astfel de postări, spunând despre el că este „un NIMENI”.

„Văd că USR Bârlad nu are altă treabă decât să se frece ca porcul de gard (expresie arhaică românească) de mine, făcând o compilație de clișee liberal-frustrate despre tot felul de vrăjeli.

Ca să fii deputat, să te cheme Mihai Botez și să nu știe nimeni de tine, să nu fi aflat cineva din Parlament că ești deputat, atunci este jenant. Păi, cum vine, măi NIMENI în drum care ești, să perorezi în permanență inepții din astea despre un OM care TE IGNORĂ?!

Nu pricepi, măi Botez, că ești un biet CHELNER la Petrică Dunca la striptease? Că eu mi-am făcut școala la timp? Că ai mult de recuperat? Tu te poți compara cu un parlamentar cu experiență de trei mandate?

Tu nici nu știi pe unde ajungi la PM în B4 …cum nu știi ce înseamnă? Nu e o surpriză. Tu ești prea prost… pregătit ca să contezi. Tu rămâi ăla cu rucsacul, care într-un mandat ai adunat 160.000 de lei. Cum? Eu nu am reușit în trei mandate. E clar că, din punctul ăsta de vedere, îi fac de rușine pe alegătorii mei.

Eu las alegătorilor mei zeci de legi inițiate de mine și care se aplică, sute de rapoarte semnate de mine ca președinte al comisiei de muncă și care au devenit legi, mii de rapoarte de respingere ale unor inițiative legislative semnate ca secretar sau presedinte al comisiei de muncă in ultimii 12 ani!

USR și Botez ? Niște nimeni pe drum!

PS: Ghiciți cine sunt personajele? O fi acel moment în care i-a promis ca o face Vice?”,

scrie deputatul Solomon, pe pagina de Facebook a organizației PSD Bârlad, postând și o poză dintr-un spațiu public în care apare Botez și o persoană de sex feminin.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

Un comentariu despre: “Deputatul Solomon îl face zob pe colegul de Parlament, Mihai Botez (USR): „Nu pricepi că ești un biet CHELNER la Petrică Dunca?”

  1. Editat Te știe lumea de cât ne-ai facut orașul de rușine, mă!!! Ai tu față să vorbești de USR? Dacă nu ai auzit…o sa auzi după 6 decembrie!!!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: