(P) Compania Urbio România, ofertă de nerefuzat pentru Primăria Vaslui! Decizia, la primarul Pavăl!

0
134

Urbio România este, la ora actuală, unul dintre cei mai consacrați producători de soluții de iluminat public stradal din România. Conducerea companiei susține că, „deși activăm la nivel național și internațional, legăturile noastre emoționale rămân alături de locurile natale”.

„deși activăm la nivel național și internațional, legăturile noastre emoționale rămân alături de locurile natale”

URBIO ROMÂNIA

„Ținând seama de contextul național și internațional actual, am reconfigurat arhitectura de marketing a companiei și am direcționat-o către sprijinul autorităților publice locale, în a depăși criza medicală și economică prin care trecem, printr-un program de sponsorizare și antreprenoriat social.

Având în vedere toate acestea, am înaintat Primăriei Municipiului Vaslui, în atenția Domnului Primar Vasile Pavăl, o scrisoare de intenție prin care ne manifestăm interesul de sponsoriza municipalitatea cu un număr de 399 de aparate de iluminat public stradal, echipamente pe care Municipiul Vaslui și-a manifestat intenția de a le cumpăra, în conformitate cu platforma SEAP.

Ca minimă conditie, transpusă într-o rugăminte, am solicitat Primăriei Municipiului Vaslui să direcționeze fondurile economisite prin acceptarea sponsorizării noastre către achiziționarea terminalelor mobile (tablete) pentru copiii care sunt nevoiți să asiste online la cursuri.

La toate aceste intenții ale noastre, așteptăm un răspuns favorabil din partea Primăriei Municipiului Vaslui, dat fiind că ne dorim să asigurăm tablete pentru cât mai mulți copii aflați în nevoie.

Anexăm la mesajul nostru și scrisoarea de intenție către Primărie, un demers care înseamnă circulație în condiții de siguranță și imaginea unui oraș european”,

este mesajul brandului Urbio, prin compania Urbioled SRL.
Scrisoare de intenție

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!