Deputatul Olteanu demască bătaia de joc, față de pensionari, a PNL: „Vor să vă mărească pensiile cu 6%”

NEMULȚUMIRI… În satele vasluiene, mocnește o stare de nemulțumire, mulți pensionari acuzând actuala guvernare PNL că nu le-a majorat pensiile cu 40%, așa cum prevedea Legea pensiilor. Deputatul Daniel Olteanu, candidat pe lista PRO România la Camera Deputaților, susține că a descoperit cu cât se vor majora pensiile în următorii 4 ani. Doar 6%, ceea ce este o bătaie de joc, susține deputatul.

„I-am prins cu mâța-n sac!

Știți cu cât vrea PNL să crească pensiile românilor până în 2024, față de majorarea votată deja și pe care NU vrea să o aplice?

Cu 6%!

6 procente în 4 ani înseamnă, oricâte calcule am face, tot o bătaie de joc marca PNL, un alt fel de a spune ÎNGROPăM PENSIONARII.

Am votat în Parlament PENTRU majorarea cu 40% a pensiilor, așa cum scrie în lege, pentru că părinții și bunicii României au dreptul la un venit corect, după ani și ani de muncă.

Ce ne anunță PNL, într-un program de guvernare complet paralel cu criza sanitară și economică în care ne aflăm, este că valoarea punctului de pensie va fi majorată cu 46% (!!!) până în 2024.

PNL se face că a uitat că anul ăsta trebuia să mărească pensiile cu 40%, adică să respecte legea pe care și eu am susținut-o prin votul meu.

Acum, mai scoate din pălărie 6 procente și speră să dospească gogoașa electorală pe care le-o servește pensionarilor.

Îi mai crede cineva???

Guvernul PNL e cel care a atacat la Curtea Constituțională majorarea pensiilor și s-a opus cu îndârjire creșterii veniturilor pe care le au cei peste 5,1 milioane pensionari.

Minciuna PNL are picioare scurte: erau bani pentru creșterea pensiilor la timp, așa cum prevede legea, dar Guvernul a preferat să-i cheltuie pe organizarea a două runde de alegeri și pe achiziții cu perdeaua trasă, în vreme de pandemie.

Până aici, PNL!

#PRORomânia #ScoatemRomâniaDinCriză #RespectPentruPensionari”,

anunță parlamentarul vasluian.

Acest material a fost realizat de SC Vasluianul Press SRL Vaslui, la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008.

Un comentariu despre: “Deputatul Olteanu demască bătaia de joc, față de pensionari, a PNL: „Vor să vă mărească pensiile cu 6%”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: