Viitorul deputat PSD de Vaslui, Eduard Popica, alături de fermierii locali: „Lăsați piețele deschise, domnilor guvernanți!”

SPRIJIN TOTAL… Joi, tânărul candidat al PSD Vaslui la Camera Deputaților, Eduard Popica, poziția 1 în buletinele de vot de pe 6 decembrie, a mers în târgul de la Ivănești. A stat de vorbă cu legumicultorii din zonă, care s-au plâns de faptul că se tem că piețele se vor închide după 6 decembrie, când liberalii se vor vedea cu sacii în căruță, adică după ce vor fi votați.

„Pe 6 decembrie, vom merge la vot cu gândul că românii au nevoie de siguranța unui trai mai bun, au nevoie de respectarea legii pensiilor, că legumicultorii au nevoie să fie sprijiniți. Comuna Ivănești este alături de dl. Eduard Popica, avem încredere în el. Legumicultorii noștri vor locuri în care să-și vândă marfa, avem nevoie de parlamentari care să lupte pentru ei, iar dl. Popica va fi un deputat bătăios”,

a spus primarul Vasile Novac.
La Ivănești cu fermierii locali

„Împreună cu domnul deputat Irinel Stativă, am fost alături de cetățenii noștri dragi ai județului Vaslui. Oameni simpli, dar cu dragoste în suflet pentru semenii lor și pentru aceste meleaguri, vasluienii noștri resping vehement atitudinea Guvernului PNL de dezbinare și ură între noi.

Am discutat cu legumicultorii noștri, care cu mâinile înghețate de bruma lui Noiembrie, cu vocile tremurânde ne implorau să luptăm pentru ca piețele să fie deschise, să iși poată vinde și ei rodul muncii de peste an.

Am avut un sentiment tare neplăcut când stând de vorba cu comercianții mi-au spus că adorm cu frica în suflet că târgurile, după data de 6 Decembrie, vor fi și ele închise.

Teroarea plutește asupra noastră, a tuturor.

Stimați vasluieni, aveți lângă dumneavoastră un om născut, crescut și educat in acest județ. Aveți lângă dumneavoastră un prieten și un partener serios și de încredere.

Dragi vasluieni,pe 6 Decembrie votați PSD pentru siguranța unui trai mai bun!”,

a declarat viitorul deputat PSD de Vaslui.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: