Marius Arcăleanu a postat un afiș cu „Votez PNL”! În acest timp, Tătaru îi pregătește debarcarea de la CJAS!

FĂRĂ REACȚIE… Umilit și lovit din toate părțile de Tătaru and comp, fostul candidat PNL la președinția Consiliului Județean, Marius Arcăleanu, a decis să închidă gura celor care îl văd plecat din partid. Ca atare, de câteva zile, pe pagina sa de Facebook a apărut fotografia sa, cu rama „Votez echipa PNL”, dând un semnal cum că nu va pleca din partid.

În acest timp, spun sursele noastre din PNL, Tătaru îi mai pregătește o bombă lui Arcăleanu. După ce l-a schimbat într-un mod de neînțeles din funcția de secretar general al organizației județene PNL – doar pentru că a îndrăznit să meargă la București, la liderii partidului, cerând să fie pus pe listă la Camera Deputaților sau Senat! – nemilosul lider județean PNL, care crede că va domni ca ministru al Sănătății până la pensie, îi pregătește și înlocuirea din funcția de președinte-director general al CJAS Vaslui.

Pe surse, se spune că locul lui Arcăleanu în fruntea CJAS ar urma să fie luat de Simona Polak, o apropiată a lui Tătaru. Doamna Polak a mai îndeplinit această funcție, în urmă cu câțiva ani, deci ar fi doar o reîntoarcere la butoanele Casei de Sănătate.

Ca atare, pe pagina de Facebook a lui Arcăleanu au apărut diverse mesaje din partea vasluienilor.

„Să înțeleg că îi votați pe acei oameni care v-au indepărtat de pe poziția de conducere? Tătaru, Onofrei & CO? Cetățenii așteaptă oameni puternici, hotărâți și luptători, care să urce în funcții de conducere, de unde să le reprezinte interesele. Dvs. v-ați predat și va mai și afișați public că îi susțineți.

Să facem un exercitiu de imaginație:

Sunteți numit într-o funcție unde reprezentați interesele economice ale României în Parlamentul European și aceia de acolo vă nedreptățesc, precum a făcut-o conducerea PNL Vaslui. Ce faceți în această situație? Vă retrageți umil, cu capul în pământ și ne explicați nouă, românilor, cât de drepți sunt? Sau vă luptați cu ei folosindu-vă de toate căile diplomatice până vă atingeți obiectivul?

Erați pe o poziție de simpatie, cu care puteați obține orice loc de pe lista de candidați la parlamentare. Nu trebuia decât să-i amenințați cu candidadura din partea altui partid. În această situație, nu vă numea nimeni traseist”,

scrie Ștefan Lucian Păduraru, pe pagina de facebook a (încă!) liberalului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: