Astăzi, ne luăm rămas-bun de la Draga noastră, a românilor! Puteti depune flori la Piatra Neamț, la funeralii!

TRISTEȚE… Draga Olteanu Matei, artista care ne-a încântat sufletele timp de mai multe generații este condusă astăzi pe ultimul drum, la Piatra Neamț, astfel că vasluienii pot merge să-și ia „Rămas bun” de la cea care îi făcea să râdă în „Buletin de București” sau în celebra comedie „Nea Mărin Miliardar”.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Draga Olteanu Matei a fost depus, începând de vineri, la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamț, astfel că sute de oameni au trecut să o vadă pe marea artistă a României.

Astăzi, este înmormântarea actriței care ne-a făcut să râdem și să plângem, zeci de ani, un eveniment trist, cu onoruri militare, ca pentru un mare artist. Totul se va petrece la Piatra Neamț.

Duminică, între orele 9:30 și 10:00, va avea loc deplasarea cortegiului pe traseul Cinema Dacia-Platou Curtea Domnească. Între 10:00 și 12:00 se poate exprima omagiul din partea persoanelor care doresc să își ia rămas bun și vor fi depuneri de coroane și flori.

Serviciul religios se va desfășura între orele 12:00 și 14:30, iar la 14:30 se acordă onorul militar. Cortegiul funerar va porni apoi spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în fața Teatrului Tineretului. Înhumarea are loc la 15:30.

Participanții vor trebui să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile și li se va măsura temperatura. Pe Platoul Curtea Domnească pot fi maximum 100 de persoane, care vor sta la o distanță de 3 metri una de cealaltă. Aceeași regulă este valabilă și la cimitir.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: