Se fac liste pentru cei care vor să fie vaccinați anti-Covid! Mulți angajați ai Spitalului Județean Vaslui refuză!

REFUZĂ… Într-un efort pompieristic menit să arate românilor că Guvernul PNL luptă cu Covid 19, actualii guvernanți au anunțat că vor veni primele doze de vaccin contra acestui virus, iar cei care vor beneficia primii de acest antidot – nimeni nu știe cât de eficient este acest vaccin! – vor fi cei din sistemul sanitar.

„Avem o primă tranșă care ar trebui să vină la sfârșitul lui decembrie și să începem în ianuarie. Intenția noastră este – și în planificarea pe care o avem – ca personalul medical să fie vaccinat în acea perioadă, pentru a putea avea o linie întâi solidă”,

spune Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

România va primi 4,7% din dozele de vaccin anti-Covid contractate de UE, însa in unele spitale, mai mult de jumătate din personal refuză vaccinarea.

Este cazul Spitalului Județean de Urgență, unde zeci de angajați refuză să fie vaccinați, pentru că nu vor să fie cobaii firmelor de medicamente. Sunt deja liste deschise în SJU Vaslui, iar cei care vor să fie vaccinați pot semna că sunt de acord. Dar, foarte mulți refuză vaccinarea, mai ales că se va face în două ture, la o lună distanță una de cealaltă.

„Nu mă vaccinez! Ce reacții adverse are acest vaccin? De unde vine și cât de eficient este? Noi, de la Vaslui, nu știm nimic despre aceste vaccinuri, dar ni se spune să ne facem injecțiile. Nu vreau să fiu cobaiul lor, iar ca mine gândesc mulți colegi din Spitalul Județean de Urgență. Să se vaccineze ei, cei de la Guvern, întâi”,

spune, cu năduf, o sursă din Spitalul Județean de Urgență. SJU Vaslui are aproape 1.200 de angajați.

2 thoughts on “Se fac liste pentru cei care vor să fie vaccinați anti-Covid! Mulți angajați ai Spitalului Județean Vaslui refuză!

  1. Se fac inscrieri pt vaccin si pt cei ce nu lucram in sistemul sanitar? Eu vreau sa ma inscriu si sa fac vaccinul. (editat)

  2. De ce oare sunteti asa rau!! Daca era PSD-ul la putere si spunea ca vom primi un vaccin erati tot asa de virulent in limbaj!?!? Ce se va intampla daca vaccinul va fi unul bun si nu se va mai muri de covid, vreau sa stiu: va veti cere scuze pentru acest articol ???? Sau …. lasa ca vremea trece si lumea va uita !?!?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: