Am ajuns la 7.000 de cazuri de Covid 19! Peste 200 de persoane au decedat!

CREȘTERE ALARMANTĂ… Astăzi, județul Vaslui mai depășește un prag al numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus, unul care ar trebui să ne pună pe toți pe gânduri. Vom trece, cu siguranță, de 7.000 de cazuri de îmbolnăviri cu Covid 19, având în vedere că, duminică seara, se înregistrau 6.993 de cazuri confirmate.

Practic, de la izbucnirea pandemiei, am putea spune că un oraș întreg, de talia Murgeniului, s-a infectat cu noul coronavirus, ceea ce este o reprezentare destul de tristă și alarmantă.

Se înregistrau, seara trecută, 299 de persoane internate în spitalul suport Covid de la Bârlad, din care 20 de persoane internate sunt din alte județe: 280 pe secții (asimptomatici 8, forme ușoare 57, forme medii 156, forme severe 59) și 19 în ATI.

Cifra cea mai alarmantă este că, o arată statisticile oficiale, 200 de persoane au decedat din cauza Covid 19, un număr foarte mare pentru un județ de talia Vasluiului. Să mai spunem că sunt 6.058 de persoane vindecate, dar și 348 de persoane pozitive la domiciliu. Rămâne în continuare problema focarului de la Băcești, unde 88 de persoane sunt confirmate pozitiv și stau în izolare, la Centrul de Asistență Medico-Socială.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: