Comunele Laza și Pușcași votează alături de tânărul Eduard Popica! Au scăpat din noroaie!

0
109

MESAJ… Viitorul deputat PSD de Vaslui, Eduard Popica, străbate județul în aceste zile, discutând cu mii de oameni și explicându-le ce va face viitoarea guvernare PSD pentru vasluieni, pentru români, în general. Ieri, Popica a fost prezent în mijlocul a două comune din vecinătatea Vasluiului, Pușcași și Laza.

O primă constatare: vorbim de două comune cu oameni gospodari, conduse de administrații PSD, în care drumurile dintre sate sunt asfaltate. Oamenii din cele două localități spun că vor merge alături de tânărul Eduard Popica, au încredere în el și vor vota listele PSD.

„Duminică, împreună cu echipa de campanie, am mers la pas prin comunele Laza și Pușcași. Am fost întâmpinați de domnii primari Ionut Puscasu și Marian Paul Ignat.

Am rămas plăcut surprins de infrastructura rutieră din cele două comune, satul Sauca fiind legat de centrul de comună prin drum asfaltat, la fel cum este și Poiana Alexii de Pușcași. Și acestea se întâmplă sub guvernare locală PSD.

Oamenii sunt extrem de mulțumiți de cei doi primari și așteaptă cu nerăbdare data de 6 Decembrie, pentru a vota siguranța unui trai mai bun, pentru a vota echipa de parlamentari PSD”, a

spus Popica, la finalul campaniei din cele două comune.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!