Liberalii i-o trag lui Botez pe unde-l prind prin județ! Se rupe frăția dintre PNL și USR, la Vaslui?

SUPĂRARE MARE, MONȘER… „Băiatul cu rucsacul” de la USR, a se citi deputatul Mihai Botez, s-a supărat pe colegii din Alianța „păcii”, adică pe liberalii lui Tătaru. Motivul? Liberalii vasluieni îl iau la mișto prin județ pe Botez și lipesc afișe peste sloganul celor de la USR, cu formula… „fără hoție”.

Probabil, știu cei de la PNL mai bine cum e cu hoția asta prin județ și care sunt vinovații din tabăra lor, așa că își bat joc de Botez cum pot și ei.

Interesantă este reacția liderului USR Vaslui, care îi dojenește, colegial, pe cei de la PNL, cerându-le să nu-l mai caroteze. Botez simte că este în pericol de a nu mai prinde un mandat de parlamentar – pe primul l-a obținut dintr-o prostie a legii electorale, o aiureală, nicidecum prin voturile aduse de el! – așa că singura lui șansă este să plaseze cât mai multe afișe. Și mai știe un lucru Botez: Nelu Tătaru nu-l înghite deloc, însă nu are ce face, pentru că este o alianță dictată de la București.

Dar, hai să vedem ce scrie Botez pe pagina sa de Facebook:

„Respectarea legii trebuie să înceapă cu respectarea legii electorale.

În Banca, după ce câțiva candidați pentru Parlament au vizitat comuna, afișele PNL au fost lipite peste afișele USR PLUS, așa cum se poate vedea în poza de mai jos.

Pe lângă faptul că legea electorală este încălcată în mod direct, aș vrea doar să atrag atenția că această acțiune este una care încalcă principiile colegialității. Legea spune în mod expres ce se poate face și ce nu se poate face, iar lipirea afișelor peste cele ale altui competitor este o încălcare a acesteia.

Sper că aceasta a fost doar o scăpare din partea unor membri și nu a fost o acțiune susținută de candidații PNL pentru Parlament.

Noi continuăm campania, cu respectarea legii, pentru o Românie fără hoție”.

Bla, bla, bla, ar spune liberalii. Primii nori deasupra alianței PNL-USR? Vom afla cât de curând.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: