Nelu Tătaru, campanie electorală ZERO! Va ieși deputat, doar pentru că „Las’ că mă votează ei, vasluienii”!?

L-A VĂZUT CINEVA?… A devenit celebră afirmația unui parlamentar de Vaslui, care spunea că va fi votat de vasluieni, oricum ar fi, pentru că îl cunosc. „Nu-i nimic! Ei mă votează, nu e nicio problemă”, era declarația care a inflamat internetul. Acel parlamentar este, în aceste zile, în campanie prin județ, discută cu oamenii, răspunde la întrebări, are curajul să iasă în fața alegătorilor.

Dar, se pare că afirmația de mai sus a molipsit un membru al Guvernului, ditamai ministrul Sănătății, care va ajunge deputat de Vaslui, doar pentru că „Mă votează ei, nu e nicio problemă”. Vorbim de inexistentul lider județean PNL, Nelu Tătaru, care mai vine prin județ doar când mai are vreo excludere din partid sau vreo schimbare de ierarhie. Mai prezent pe la televiziuni și în vizite de lucru prin țară.

În rest, campanie electorală ZERO din partea lui Tătaru, vasluienii nu au discutat cu domnia-sa, să afle ce vrea să facă pentru județul din care provine, ca deputat, ce gânduri de viitor are pentru acest Vaslui atât de înapoiat economic, nimic. Chirurgul vasluian este locul I la Camera Deputaților și are deja mandatul de parlamentar în buzunar, la ce-i mai trebuie campanie electorală?

Ceva mai prezent în mijlocul vasluienilor, deși nu rupe stilul nici el cu campania electorală, este secretarul de stat din Ministerul Muncii, Tudor Polak. Tudorel are deja mandatul de deputat și el – PNL va lua, cu siguranță!, două mandate de deputat – așa că își pregătește costumele pentru Parlament.

Remarcăm, în aceste condiții, „un blat cât casa între principalele partide din județ”, cum spunea un politician local. Nimeni nu se agită prea tare, parcă se știu de pe acum cum se vor împărți mandatele, campania lâncezește până și în mediul online – de exemplu, pe pagina lui Tătaru nu este nicio postare nouă de pe 1 octombrie – ai avea senzația că s-au vorbit între ei, liderii politici, cum se vor împărți cele 10 mandate de deputați și senatori! Oare, așa să fie?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: