Deputatul Adrian Solomon, semnal pentru alegătorii vasluieni: „PNL girează distrugerea economiei județului Vaslui!” (VIDEO)

1
53

MESAJ… Parlamentarul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, a mers în aceste zile în zona distrusă de buldozere grele, fostele secții ale URB, acolo unde se va construi un complex comercial modern. Uluit, deputatul a constatat că locul în care, pe vremuri, lucrau mii de oameni a fost ras de pe fața pământului. Solomon crede că, în această zonă, ar fi trebuit aduse firme care să creeze locuri de muncă, dar susține că primarul liberal al Bârladului a refuzat orice investiție.

Deputatul Adrian Solomon

„Suntem în fața secției Profil 2 a Întreprinderii de Rulmenți Bârlad, mândria noastră și a județului, până la urmă. Nu va mai putea demonstra nimeni, peste câteva zile, că aici au lucrat mii de oameni, odinioară.

Primarul liberal Boroș a semnat autorizația de demolare, la fel ca și în cazul Vigoniei și a Abrom-ului”, a constatat deputatul Solomon.

Am cerut de mai multe ori achiziționarea de către autoritatea locală a halelor de producție de la întreprinderile bârlădene pentru a le transforma în parc industrial destinat tinerilor antreprenori. Trebuiau răscumpărate și introduse în circuitul economic, nu dărâmate.

Liberalii locali s-au opus de fiecare dată, iar prin primarul PNL au semnat autorizațiile de demolare a Vigoniei, Abromului și acum a Profilului II de la IRB. Boroș a spus că suntem comuniști, dar iată că guvernul său a decis să oprească distrugerea capacităților vechi.

Chiar și guvernul liberal a acceptat într-un al XIII-lea ceas că demolarea și tăierea capacităților industriale pentru fier vechi trebuie oprită! La Bârlad e totuși prea târziu, datorită “hărniciei” lui Boroș care a demolat la propriu industria orașului.

Boroș merge pe contrasens și pune cruce reindustrializării orașului Bârlad.

De aceea, pe 6 Decembrie trebuie să mergem la vot și să votăm PSD! Propunem programe reale de reindustrializare a țării, programe ce vor ajuta companiile românești să creeze și să păstreze locuri de muncă sigure în România.

#PSD

#SiguranțaUnuiLocDeMuncă

#SiguranțaUnuiTraiMaiBun”,

este mesajul parlamentarului vasluian.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

1 COMENTARIU

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!