O vasluiancă acuză infirmierele de la Spitalul nr. 2 Vaslui! „Au furat din mâncarea și hainele mamei mele!”

0
74

INCREDIBIL… Situație extrem de gravă la Spitalul nr. 2, din Vaslui, Spitalul Vechi, așa cum este cunoscut de localnici. O doamnă din Vaslui a acuzat, pe rețelele de socializare, infirmierele din spital, pentru modul în care au furat din alimentele și hainele lăsate pentru mama sa, internată în acest spital.

„Simt să împărtășesc și altora din experiența neplăcută prin care am trecut.

Mai întâi, țin să le mulțumesc doamnelor doctor și doamnelor asistente de la Spitalul de Boli Infecțioase Vaslui pentru profesionalism și devotament. Totodată, aș mai dori să le „mulțumesc” și unora dintre infirmiere, care au avut nesimțirea și proasta inspirație de a goli pe jumătate geanta în care erau hăinuțe și alimente ce trebuiau să ajungă la mama mea, care este internată de câteva zile și aștepta cu nerăbdare acest pachet.

Se spune că, în aceste clipe grele, prin care trecem cu toții. trebuie să fim mai buni, să empatizăm unii cu ceilalți și, chiar cu riscul de a supăra pe cineva, doresc să pun punctul pe „i”.

Nu inteleg de ce doar de Sfintele sărbători trebuie să fim mai buni, în restul anului ce facem? De ce avem nevoie de o zi specială în care să dovedim acest fapt?

Revenind la subiect, aș pune o întrebare „doamnelor” infirmiere: și de Crăciun veți căuta și vă veți însuși din bunurile aflate în sacoșele pacienților?

Să vă fie rușine!”,

a scris doamna în cauză.

Zeci de vasluieni au sfătuit-o pe doamna care a trecut prin această situație revoltătoare să reclame totul la conducerea Spitalului Județean și la Poliție.

„Și noi am pățit la fel, l-am avut pe socrul meu internat acum 2 săptămâni acolo, la trei zile am fost la spital să îi trimit tot așa un bagaj, printre care mâncare și niste bănuți, ca după aceea, când a ajuns acasă, sa ne zică că nu a primit nimic…”,

scrie un vasluian.

„Așa este, se fură din gențile pacienților, mâncarea, banii… au furat medicamentele pe care le-am cumpărat din Str. Traian, de la Farmacie (că în spital nici apă nu-ți dau… te trimit să cumperi tot…) și apoi în câteva minute dispare tot ce ai cumparat… e jale în Spitalele din Vaslui …(am pățit-o eu, cu mămica, o aveam internată în Spital…)”,

scrie un alt vasluian.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!