Deputatul Olteanu: „Ne prezintă ca o știre banală, faptul că mor zilnic 150 români din cauza Covid-19!”

NECRUȚĂTOR… Deputatul PRO România de Vaslui, Daniel Olteanu, a lansat, seara trecută, un nou atac la adresa Guvernului Orban, pe tema ineficienței și incompetenței celor din Guvern în coordonarea acțiunilor pentru combaterea coronavirusului. Într-o emisiune de la Antena 3, în care a fost invitat să-și spună părerea, parlamentarul vasluian a prezentat tabloul dramatic al României, dincolo de datele înflorite ale guvernanților.

„Am spus mai devreme, în emisiunea „Ediție specială” de la Antena 3, că aplicațiile mobile pentru depistarea bolnavilor de COVID-19 nu trebuie să înlocuiască Guvernul în lupta cu epidemia.

Când Ludovic Orban declară că România poate face peste 50.000 teste /zi, dar face între 4.000 – 30.000, e clar că interesul PNL nu este de a testa masiv românii, ci de a ține numărul infectărilor la nivelul la care, ați ghicit, pot fi organizate alegerile.

Din platou în platou și din cocoașă în cocoașă, România a depășit pragul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR de 10.000 morți! Ne-au adus în situația în care prezintă ca o știre banală că mor zilnic 150 români din cauza Covid-19!

Ascunderea gunoiului sub preș de către PNL e o bombă cu ceas care o să explodeze curând, veți vedea, și o să facă și mai mare prăpăd. Numărătoarea inversă a început, iar tabloul de azi e următorul:

❎ avem medici la capătul puterilor în spitalele Covid, pe care epuizarea i-a transformat în roboți fără empatie pentru pacienții muribunzi, cu toate sporurile de risc promise de Guvern.

❎ avem bolnavi tratați de Covid, pe care zilele de spitalizare i-au dus în depresie, iar pe unii, din păcate, la sinucidere.

❎ avem întreprinzători care nu mai găsesc soluții să supraviețuiască, după valurile de restricții care le-au dat peste cap activitatea. Zero ajutor din partea statului, granturile întârzie.

❎ avem elevi care își imploră părinții să-i ducă la școală, fiindcă învățământul online i-a închis în case, departe de colegi și de profesori, și i-a transformat în sclavii dispozitivelor electronice. Dacă au așa ceva, fiindcă tabletele promise de Guvern întârzie.

❎ avem producători umiliți, nevoiti să vândă în frig, pe trotuare, și care își strâng ultimul bănuț de teamă că vor muri de foame. Cu piețele închise, Guvernul ne obligă să cumpărăm produse din import.

❎ avem bolnavi cronici care nu pot nici acum, la 10 luni de la declanșarea epidemiei, să-și trateze afecțiunile. Cu spitalele închise, Guvernul tace și face alegeri.

Avem și o dată, 6 decembrie, la care putem să schimbăm acest tablou de criză și să ne recuperăm viețile, în siguranță.

#PRORomânia #ScoatemțaraDinCriză”,

a anunțat deputatul Olteanu, prima poziție în lista PRO România, la Camera Deputaților, pe județul Vaslui.

Acest material a fost realizat de SC Vasluianul Press SRL Vaslui, la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: