El este managerul care a făcut posibil miracolul Gaz Est! Adrian Tighici, omul care a creat un brand național!

AFACERE DE TOP… Ieri, oamenii de afaceri din județul Vaslui au sărbătorit, în mediul online, cei 30 de ani de existență a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură de la Vaslui, în paralel cu Topul județean al firmelor 2019. În topul județean, ca în fiecare an, de altfel, s-a regăsit și compania Gaz Est SA Vaslui, o firmă de renume pe plan național, printre cei mai importanți furnizori de gaze din România.

Ceea ce s-a petrecut la Gaz Est Vaslui, în cei 17 ani de activitate, poate fi considerat un miracol. O firmă provenită dintr-un județ slab dezvoltat economic, cum este Vasluiul, a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu companii importante din România, pe piața gazelor naturale, ba chiar se situează de câțiva ani în primele locuri, în topurile naționale.

Care este secretul acestei reușite? Inginerul Adrian Tighici, managerul general al companiei ne-a dezvăluit, la Topul Județean al firmelor, cum a reușit să construiască un brand de succes la Vaslui.

„Aniversarea din acest an are o dublă semnificație pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui. Se împlinesc 30 de ani de la reluarea activității, ca forum reprezentativ al mediului de afaceri vasluian și doresc cu această ocazie „La Mulți Ani”.

Sunt onorat să transmit acest mesaj, în dubla mea calitate, de președinte onorific al Camerei, dar și în calitatea mea de director general și președinte al companiei Gaz Est, companie care a devenit, în acești ani, un reper în mediul de afaceri vasluian și un nume sonor pe piața furnizorilor de gaze din România.

În cei 17 ani de activitate, compania Gaz Est a dezvoltat o infrastructură de peste 380 km de rețea, atât în mediul urban, cât și în cel rural, cu peste 33.000 de clienți, deveniți abonați, din toată țara.

Sigur că, în spatele acestor rezultate, stă efortul conjugat al întregului colectiv Gaz Est, o echipă de oameni profesioniști, care își desfășoară activitatea cu mult devotament în cadrul companiei și, în mod egal, și a managementului. În această perioadă, am demonstrat curaj, chibzuință și echilibru.

Sigur, nu a fost și nu va fi ușor. Cu atât mai mult în acest an, în contextul epidemiologic actual, cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Cu toții vom fi afectați, impactul va fi atât medical, cât și economic, un impact care poate zdruncina economia națională.

De aceea, trebuie să avem mare încredere în noi, în viitor, să depășim această perioadă dificilă. Nu va fi ușor, însă prin efortul tuturor, vom depăși acest moment dificil. Mediul de afaceri vasluian a mai trecut prin aceste momente dificile, de-a lungul timpului, dar viața a demonstrat că în aceste perioade de criză pot fi identificate oportunități care, odată valorificate, vor crea plus valoare.

Le transmit tuturor oamenilor de afaceri din județul Vaslui, sănătate multă și încredere în viitor”,

este mesajul transmis de ing. Adrian Tighici, Președinte-director general al Gaz Est SA, președintele de onoare al CCIA Vaslui.

Le dorim și noi, celor de la Gaz Est, multă sănătate, putere de muncă și rezultate cât mai bune pe viitor!

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: