Evel-H Company SRL, un laureat al Topului Firmelor 2019! Ne mândrim cu compania condusă de ing. Dan Hurduc!

SUCCES… Compania Evel-H este, de mulți ani, unul dintre competitorii importanți din agricultura vasluiană. Cu răbdare și înțelegere a mecanismelor economice, inginerul Dan Hurduc a creat, în zona Costești, una dintre cele mai performante firme agricole din zona Moldovei.

Ce înseamnă Evel-H pentru economia județului Vaslui? O companie care lucrează, cu tehnică agricolă performantă, o suprafață de peste 2.000 ha, pe care cultivă grâu, rapiță, floarea soarelui, porumb și mazăre. Societatea deține facilități de depozitare și condiționare cereale (silozuri, uscător, magazii etc.), în capacitate totală de 20.000 de tone. Societatea execută prestări servicii de depozitare și automatizări electrice la silozuri.

Pentru managerul general al Evel-H, provocările sanitare și cele din mediul înconjurător din acest an fac ca mediul de afaceri să fie într-o permanentă schimbare. Ing. Dan Hurduc spune că fiecare antreprenor se gândește, în aceste vremuri de provocare, la ce schimbări poate aduce în afacerea sa, cum poate introduce inovația în business, atât în privința modului de organizare a companiei, cât și a managementului.

„Cred că aceste provocări”, spune Hurduc, „ne vor face mai competitivi, pentru că întreg conceptul de business s-a resetat”. Sunt alte oportunități, ești mereu în gardă, cauți oportunități, pentru a obține profit, spune vicepreședintele CCIA Vaslui, care are și un mesaj pentru mediul de afaceri, la 30 de ani de la înființarea Camerei de Comerț de la Vaslui.

„Acum, la ceas aniversar, aș vrea să transmit membrilor comunității de afaceri, antreprenorilor din județul Vaslui, să fie curajoși în anul următor. Anul 2019 nu a fost un an extraordinar de rău, din perspectiva anului 2020, care a venit cu provocări multiple, și economice și sanitare. Mesajul meu este legat de sănătate, în primul rând, ca toți oamenii de afaceri și angajații acestora să aibă sănătate. Îmi doresc ca antreprenorii vasluieni să fie mai inovativi, pentru ca în următorul an, 2021, să trecem cu bine peste această criză sanitară, nu foarte afectați.

Anul 2020 fiind o provocare foarte intensă, consider că aceste provocări generează noi idei și oportunități. Îi rugăm pe antreprenorii vasluieni să facă plusvaloare, de care are toată comunitatea nevoie.

Nu există o rețetă generală a succesului, dar fiecare antreprenor, în domeniul său de activitate, face ca lucrurile să fie corecte, în sensul că aceia care își cunosc bine domeniul pot face plusvaloare în continuare. Rigurozitatea și atenția la detalii poate face diferența. Să nu disperăm, pentru că, întotdeauna, orice criză aduce și oportunități.

Dacă ar fi să mă refer la antreprenorii din agricultură, anul 2020 a fost un an foarte greu, fiind o secetă generală la nivel național. Cu toate acestea, consider că fermierii – mă refer la nivel național – dacă reușesc să-și continue activitatea și să înceapă un nou ciclu de producție lucrurile vor fi pe calea cea bună.

Acum, în această toamnă, lucrurile – meteorologic vorbind – au debutat bine și pentru următorul an premisele sunt optimiste. Dar, antreprenorii, în orice situație, trebuie să creeze profit și să aibă grijă de comunitatea din firmă și cea generală, pentru că baza economiei este legată de antreprenori.

Persoanele sunt foarte importante și le urez succes, sunt eroii noștri”,

explică Hurduc.

Care este sfatul său pentru tinerii antreprenori vasluieni, aflați la început de drum?

„Un tânăr antreprenor trebuie să se gândească la faptul că pentru el este întotdeauna loc. Nu există o rețetă în afaceri, că dacă nu ai bani și ești tânăr nu poți face afaceri”,

mai spune Dan Hurduc.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: