„PNL vinde vaccinul anti-COVID ca pe blana ursului din pădure”. Vezi ce politician vasluian spune asta!

0
191

NEMULȚUMIRI… Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că România va primi un eșantion de 4,6 la sută din fiecare tranșă de vaccin anti-COVID și că, până la jumătatea anului viitor, românii se pot aștepta la o scădere a numărului de cazuri pozitive, ”să putem spune că am limitat această pandemie”.

Aceste declarații au stârnit mânia unui politician de Vaslui, care îi pune la zid atât pe ministrul Tătaru, cât și partidul aflat la guvernare, PNL. Deputatul PRO România de Vaslui, Daniel Olteanu, susține că aceste declarații sunt doar niște minciuni sfruntate, din campania liberală.

„Ce i-a mai rămas PNL-ului de împărțit românilor în campania electorală, după gogoșile din Planul Național de Redresare și Reziliență?

Vă spun eu: doze gratuite de vaccin!

Cine mai dorește, cine mai poftește? Hai la vaccinuri!

Ce contează că ele nu sunt încă fabricate? Ce contează că ele încă nici n-au sosit în România? Ce contează că toate declarațiile oficialilor europeni cu privire la vaccinul împotriva Coronavirusului, inclusiv ale specialiștilor de la Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, sunt doar în termeni care depășesc 6 decembrie?

Prim-ministrul Orban împarte vorbe despre vaccin la toată lumea, doar-doar va ține păcăleala până în ziua alegerilor!

Paradoxal, Guvernul PNL și-a adus aminte abia acum de cei mai vulnerabili români, bolnavii cronici.

Le promite un vaccin, după ce același PNL le-a închis în nas ușile spitalelor! Apropo, își asumă cineva resposabilitatea pentru acești români care nici acum nu au parte de tratamentele medicale de care au atâta nevoie?

Credeam că ipocrizia PNL a atins cote maxime cu platoul de infectări și cu cocoașa pe care ne tot aflăm de mai bine de 10 luni!!! Ei bine, #SEPOATE mai multă bătaie de joc!

Pentru că nu pot să numesc altfel tratamentul pe care Guvernul actual îl aplică bolnavilor cronici din România.

Pentru ei nu sunt deschise spitalele, multora li s-au agravat afecțiunile în toată această perioadă, pe foarte mulți nu-i testează nimeni, dar, nu-i nimic, PNL se asigură că acești bolnavi vor primi vaccin anti-Coronavirus, asta dacă vor mai fi în viață câteva luni.

Ca și cum vaccinul ar ține loc de tratament pentru hipertensiune, diabet sau tiroidă!

Rușine, PNL! Să transformi un subiect medical serios și grav în pomană electorală este dovada clară că goana după voturi v-a luat mințile și că faceți alegeri peste cadavre!”,

acuză Olteanu.

Acest material a fost realizat de SC Vasluianul Press SRL Vaslui, la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here