Vasluianca dispărută în județul Suceava a fost găsită! Era la 100 de kilometri depărtare de mănăstirea din care a fugit!

0
44

INCREDIBIL… Cazul Elenei Roșu, o femeie de 58 de ani, domiciliată în satul Hârsova, comuna Delești, a pus pe jar autoritățile din Suceava. Pe 25 noiembrie, la serviciul 112 s-a primit un apel, prin care un bărbat anunța că mama sa nu mai răspunde la telefon de mai bine de 24 de ore, mobilul fiind închis. Se știa doar că Elena Roșu frecventa mănăstirile din județul Suceava și că locuia pe la diverse lăcașuri de cult. Din data de 24 noiembrie, însă, toate încercările fiului său de a o găsi au eșuat. Femeia avea telefonul închis și dispăruse de la mănăstire.

IPJ Suceava a dat-o în urmărire națională.

„La data de 24.11.2020 a plecat de la Mănăstirea Orata din comuna Fundu Moldovei, județul Suceava și din acel moment familia nu mai cunoaște nimic în legătură cu aceasta.

Semanlamente: înălțime 1,70 m, greutate 60 kg, ten măsliniu, păr lung, ochi căprui, fără semne particulare;

Persoana dispărută era îmbrăcată în articole vestimentare de culoare neagră și purta un bagaj cu imprimeu floral, cel mai probabil un rucsac”,

a postat, pe pagina proprie, Poliția Română, la secțiunea „Persoane dispărute”.

Numai că, sâmbătă dimineață, surpriză! Elena Roșu a fost găsită de polițiști în casa surorii sale din satul Straja, la 100 de kilometri distanță de Fundu Moldoviței. Cum de a ajuns acolo și de ce nu a răspuns la telefon, este o poveste pe care o anchetează polițiștii suceveni, puși pe jar de dispariția femeii din Hârsova.

Conform unor informații, femeia de 58 de ani umbla prin mănăstiri, după o decepție familială. Ani de zile, aceasta a lucrat în Italia.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!