Bombă politică la Găgești! Viceprimarul PSD, votat (și) de consilierul PNL!

TELEFONUL BUCLUCAȘ… În comuna Găgești, consilierii locali au ales un consilier PSD pentru a fi viceprimar pe următorii patru ani, în speță Marian Buta. După alegerile locale din 27 septembrie, configurația Consiliului Local Găgești arăta astfel: 5 consilieri PSD, 2 consilieri ALDE, 2 consilieri PRO România și 2 consilieri PNL. Cum, între timp, PRO România și ALDE au devenit același partid, iar la nivel de județ este în vigoare o înțelegere între PSD și nou-formata organizație PRO România pentru asigurarea majorităților în Consiliile locale, nu ar fi trebuit să fie nicio problemă alegerea viceprimarului.

Numai că, spun sursele noastre, era o mare problemă în Găgești! Consilierii PRO România, cei patru la număr, s-ar fi înțeles cu cei doi de la PNL pentru a-și alege primarul. Vineri dimineață, însă, ne-a spus o sursă Vasluianul.ro, s-a petrecut o chestie extrem de interesantă.

Înaintea votării viceprimarului, un consilier local de la PNL a primit un telefon de la secretarul general al partidului, Daniel Onofrei, care i-a spus, scurt: „Mergeți închis, nu știe nimeni, veți vota candidatul PSD!”.

Și, cum era de așteptat, omul a votat. Sunt multe semne de întrebare asupra gestului lui Onofrei, care a sunat acel consilier de la Găgești. De ce i-a cerut Onofrei, în secret, să-l voteze consilierul liberal pe cel de la PSD? Și, mai ales, de ce tabăra PRO România, cea lărgită nu ar fi dorit să-l voteze pe aliatul de la PSD? Semne de întrebare, pe care le vor lămuri liderii partidelor implicate.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: