Primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, dă asigurări: „Vom avea luminițe de Crăciun și atmosferă de sărbătoare în tot orașul!”

VOM AVEA SĂRBĂTORI LUMINATE… De câteva zile, prin Vaslui circulă zvonul că orașul nu va fi împodobit cu luminițe de sărbători, ca în anii precedenți, pe motiv că ar fi o criză financiară. Nimic mai fals, spune primarul Vasile Pavăl, care crede că în spatele acestor zvonuri se află interesele unor partide politice.

„Pe 12 sau 13 decembrie, se aprind luminile în bradul din centrul orașului. Vom da drumul și la iluminatul de sărbători în tot orașul, pentru că dorim să oferim vasluienilor momente de relaxare și frumusețe, în aceste momente grele. Nu vom închide orașul, așa cum spun unii răuvoitori, dimpotrivă, vom oferi vasluienilor sărbători frumoase, așa cum le merită”,

a explicat primarul Vasile Pavăl.

Sunt mai multe voci în oraș care susțin că se folosește în mod electoral problema iluminatului festiv al Vasluiului, deși primarul Pavăl susține că nu va fi nicio problemă în a împodobi municipiul reședință. Alegerile electorale bat la ușă și, de ce nu?, se folosesc toate armele pentru a lovi într-un anumit partid, pe motiv că nu se va face iluminat de Crăciun și Anul Nou în oraș. Nimic mai fals!

„Vom avea un oraș iluminat de sărbători, pe majoritatea străzilor. Vor fi luminițe pe toată strada Ștefan cel Mare, pe Traian, pe Republicii, pe principalele artere. Va fi un iluminat special și în Copou, părinții și copiii vor aprecia frumusețea iluminatului public. Începe în tot orașul împodobirea orașului pentru sărbători”,

a anunțat primarul Pavăl.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: