Șuletea votează cu Eduard Popica, locomotiva alegerilor parlamentare PSD Vaslui! Vor fi create locuri de muncă!

0
56

SUCCES… Sunt ultimele zile de campanie, iar viitorul deputat PSD de Vaslui, Eduard Popica, face un tur de forță în județ, discutând cu mii de vasluieni. Ieri, alături de primarul Ciprian Tamaș, viitorul parlamentar a stat de vorbă cu cetățenii comunei Șuletea.

În vizita noastră pe care am avut-o in comuna Șuletea, alături de primarul Ciprian Tamaș, majoritatea problemelor erau legate de locurile de muncă.

PSD ARE ÎN VEDERE UNELE ELEMENTE PRINCIPALE PENTRU MUNCĂ:

  • ❗️SIGURANȚA LOCURILOR DE MUNCĂ: Sprijin financiar pentru orice firmă ce înființează și menține 1-2 ani locuri de muncă.
  • ❗️STIMULAREA CREȘTERII SALARIILOR ÎN MEDIUL PRIVAT CONCOMITENT ÎN FUNCȚIE DE GRADUL DE CALIFICARE. Acordare de vouchere de până la 100.000 €/firmă pentru acoperirea cheltuielilor cu formarea sau reconversia profesională a angajaților, cu condiția creșterii salariilor celor care au parcurs programul de formare.
  • ❗️REDUCEREA ȘOMAJULUI: Finanțarea cu 2.500-5.000 lei a cursurilor de calificare tip școală de șoferi sau meșteșuguri pentru lucrătorii din grupuri sociale cu șomaj structural ridicat.
  • ❗️SUSȚINEREA FAMILIILOR CU COPII: Program de stimulare a natalității prin vouchere de 400 € la nașterea fiecărui copil și vouchere pentru creșă, până la intrarea în grupa mică de la grădiniță”,

este mesajul lansat, aseară, de tânărul politician PSD.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!