Unde sunt mașinile cu „Șîeu” de prin Vaslui? Și, mai ales, de ce se laudă PNL cu autostrada de la Bacău, proiectul PSD?

0
115

CE MANIPULARE!… Cu un an și jumătate în urmă, Moldova fierbea. Vasluienii fierbeau și ei. La Suceava, un afacerist se dădea în spectacol cu metrul lui de autostradă, acuzând PSD că nu a făcut autostrăzi spre Moldova. Omul avea interese politice ascunse, probabil, lucru demonstrat de schimbarea politică de la București, atunci când PNL a ajuns la butoane. Din acel moment, tăcere dinspre Suceava! Ceva proteste prin ianuarie, spunând că a fost mințit de Orban, după care zero discuții.

Ațâțați de personajul din Bucovina, sute de vasluieni și-au pus anul trecut pe mașini colantul cu „Șîeu”, adică vasluienii vor autostrăzi, dar, vezi Doamne!, nu au avut autostrăzi pentru că PSD a fost la Putere. A plecat PSD de la guvernare, a venit PNL și nu s-a întâmplat nimic, dar nu-i mai auzi pe vasluieni atât de iritați de indiferența liberalilor. Au fost manipulați? Lăsăm istoria să decidă.

Până ce vor vedea autostradă spre Moldova, așa cum țipau în vremea PNL, șoferii vasluieni vor trebui să se mulțumească cu autostrada construită la Bacău, un proiect al PSD. Haideți să vedem ce s-a întâmplat ieri în județul Bacău, informație oficială lansată ieri de agențiile de presă:

„Președintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Ludovic Orban și Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, au anunțat astăzi, 2 decembrie 2020, darea în trafic a unui nou tronson al Variantei Ocolitoare Bacău. Este vorba despre Obiectul 1 al obiectivului amintit, în lungime totală de 20,3 km, din care 16,2 km în regim de autostradă, ce face legătura între localitățile Nicolae Bălcescu și Bogdan Vodă, ocolind municipiul Bacău prin partea de Est”.

Deci, nu este proiectul PNL, nu este vorba de o autostradă care să lege Moldova de Transilvania, dar este un bun prilej pentru liberali să se laude cu proiectul adversarilor de la PSD. Dacă mai aveți pe acasă colante cu „Șîeu” ar trebui să vă uitați lung la ele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here