Bârlădeni, grăbiți-vă! Mai aveți câteva zile pentru a depune cererile pentru scutirea la plată a unor impozite!

0
52

TERMEN… Ieri, primăria municipiului Bârlad a făcut un anunț extrem de important pentru mii de contribuabili, care pot beneficia de unele scutiri la plata impozitelor. Cel mai important, termenul limită de achitare a creanțelor, pentru a scăpa de majorări și penalități, este 15 decembrie, așa că va trebui să vă grăbiți în această lună extrem de aglomerată.

„În conformitate cu prevederile hotărârilor Consiliului Local Municipal Bârlad nr. 206/16.07.2020 (privind aprobarea procedurii de acordare a unor înlesniri la plată, constând în scutirea de majorări de întârziere aferente obligațiilor fiscale principale cuvenite bugetului local de către persoanele fizice care au calitatea de contribuabili ai bugetului local) și nr. 205/16.07.2020 (privind aprobarea SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS, pentru acordarea scutirilor de la plata majorărilor de întârziere aferente impozitelor și taxelor locale datorate la bugetul local de către persoane juridice, persoane fizice autorizate, Întreprinderi Familiale, Întreprinderi Individuale, asociații, fundații și alte entități de drept privat), cei care înregistrează restanțe la plata impozitelor și taxelor locale beneficiază de scutirea de accesorii/majorări, cu condiția achitării până la data de 15.12.2020 a tuturor creanțelor (datorii restante, inclusiv amenzi) și depunerii documentelor necesare, până la aceeași dată.

Pentru mai multe relații în ceea ce privește condițiile de acordare a înlesnirii la plata impozitelor și taxelor locale, precum și conținutul dosarului ce urmează a fi depus, vă rugăm să vă adresați la Camera 34 – (0235.411.760, int. 131) – persoane juridice sau la Camera 11 – (0235.411.760, int. 218) – persoane fizice, din cadrul Primăriei Municipiului Bârlad”,

a anunțat primăria Bârlad.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!