Aurel Căciulă și Valeriu Caragață speră la locuri în Parlament! Pe surse: Tudor Polak, scos din cărți!

0
244

PSD Vaslui ar putea da lovitura, cu 4 deputați și 2 senatori, dacă loteria redistribuirilor va face ca unele județe să ceară posturi de senatori și deputați pentru persoane cu vizibilitate publică, de la PNL, USR sau alte partide. La Vaslui, în acest moment, Aurel Căciulă are un rest de 1.700 de voturi, în timp ce Valeriu Caragață are un rest 9.000 de voturi.

Nu este exclus să avem astfel de surprize.

În 2012, Dan Bordeianu dădea lovitura la parlamentare și intra deputat de Vaslui cu 1.200 de voturi, deci faptul că Aurel Căciulă are un rest de 1.700 de voturi ar putea însemna o șansă, funcție de coșul național și de interesele partidelor. Lucrurile țin foarte mult, în acest moment, de intrarea sau nu în Parlament a PMP. Dacă partidul lui Băsescu intră în Parlament, multe lucruri se vor schimba, pentru că am putea asista chiar și la o nominalizare a unui candidat PMP de la Vaslui pentru un post la Camera Deputaților.

În ceea ce-l privește pe Tudor Polak (PNL), spun sursele Vasluianul.ro, acesta nu mai are nicio șansă să câștige un mandat de deputat, câtă vreme partidul va face redistribuire cu voturile sale în alte zone ale țării, în care sunt politicieni consacrați.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.