Un primar vasluian, atac direct la Ponta: “Mă bucur că a ieșit din politică, nu primiți șarpele înapoi în PSD! Ponta este un bișnițar politic!”

0
162

ATAC DUR… A devenit certitudine, în ultimele zile, actul de deces al PRO România, partid care nu a intrat în Parlament, în timp ce liderul național al formațiunii, Victor Ponta, a anunțat că se retrage din politică și va avea timp mai mult pentru familie. La fel de sigur este și că, după aceste alegeri parlamentare, românii nu vor mai auzi de Călin Popescu Tăriceanu, un produs politic expirat, care a condus PSD spre dezastru, după ce ALDE a votat căderea Guvernului Dăncilă.

Faptul că Ponta a fost unul dintre artizanii căderii guvernului PSD, anul trecut, alături de Tăriceanu, mutat acum cu arme și bagaje la PRO România, plus eșecul electoral de acum, îl fac pe un primar din județul Vaslui să spună: “Ziua de 6 decembrie a fost cea mai frumoasă din viața mea!”.

“Da, cea mai mare bucurie a mea este că Ponta nu a trecut de pragul electoral și că partidul său nu a intrat în Parlament. Aceste alegeri au făcut o mare curățenie în politică, prin faptul că două partide, PRO România și PMP, nu au trecut de pragul electoral, la câte mizerii făcuseră în politica națională.

Vi-l amintiți pe Ponta, cum stătea el seară de seară la televizor și spunea că după alegeri va fi prim-ministru? Nu-și mai încăpea în pene! Mai avea puțin și conducea el singur toată România! Ei bine, nu a fost așa! Electoratul l-a sancționat pentru trecutul său, în care a umblat numai cu minciuni și promisiuni fără acoperire!

Nu cred că va dura mult și îl vom vedea cu căciula în mână prin fața sediului PSD, la București, să-l primească înapoi. Sfatul meu către conducerea PSD este: nu primiți înapoi șarpele, pentru că a doua zi începe să vă facă din nou mizeriile cu care s-a obișnuit până acum.

Ponta a demonstrat ca este un bișnițar politic, l-a păcălit și pe Tăriceanu, de l-a lăsat șomer.”,

este mesajul, extrem de dur, al primarului de la Ștefan cel Mare, Mihai Moraru.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.