Mesaje dureroase după moartea unui tânăr de 18 ani, din Banca! Apăruse deja într-un videoclip național!

0
94

TRISTEȚE… Să-ți iei zilele la doar 18 ani, în timp ce persoanele din jurul tău te apreciază și îți caută compania, este dureros. Și de neînțeles, pentru mulți dintre noi. Dar, pentru Cristi Andone, din satul Ghermănești, comuna Banca, firul vieții s-a rupt brutal, alegând să se spânzure. Fără să lase o explicație, fără nimic.

Doi soliști cunoscuți din muzica românească au intrat în doliu, la auzul acestei vești. Cristi Andone era un tânăr de viitor, cu care cei doi colaboraseră. Băiatul a apărut în videoclipul melodiei lansate de Deea și Dinu Maxer, deci avea toată viața în față, cu oportunități nebănuite. Se pare că și-a pus capăt zilelor după ce a picat examenul auto, fiind și în pregătiri pentru bacalaureat. Pe data de 8 decembrie a dispărut de acasă și, ulterior, a fost găsit spânzurat de către polițiști.

Deea și Dinu Maxer au publicat mesaje dureroase pe paginile lor de Facebook după aflarea veștii, anunță cancan.ro.

”Cristi Andone era un băiat talentat și sufletist, foarte muncitor, alături de care am lucrat cu mare drag. Iubea mult serile de vară și îndrăgea tare mult piesa lui Dinu Maxer „Decât să imi pară rău”, jucând in videoclip și fiind alături de noi la scenă după programul lui de muncă. Drum lin spre o lume necunoscută pe care ai ales-o prea devreme…”,

a scris Deea Maxer, pe pagina ei de Facebook.

”Cel mai frumușel băiat (ce tocmai împlinise 18 ani) din cadrul personalului unui hotel a decis să-și pună capăt zilelor! Am petrecut câteva veri alături de el și de gașca frumoasă de acolo. Sunt bulversat…oare ce poate fi atât de deprimant, încât să te gândești că totul se termină acolo… și să nu poți să privești puțin mai departe, către o nouă zi…o nouă oportunitate!

Va rămâne în amintirea tuturor prin imaginile de la videoclipul meu, în care a dansat alături de prietena lui”,

a scris și Dinu Maxer pe pagina lui de Facebook.

Dumnezeu să-l ierte!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!