Un brand cunoscut din Vaslui, surpriză de Crăciun! Videoclip de prezentare inedit, realizat cu actori din R.Moldova! (VIDEO)

0
47

MERITĂ VĂZUT!… Compania vasluiană Radical Grup a realizat un amuzant videoclip de prezentare, după o idee originală, care aparține omului de afaceri Ionel Sandu, managerul general al societății. Este o surpriză de Crăciun pentru toți vasluienii, un videoclip realizat profesionist, cu actori din Republica Moldova și cu un story care te binedispune.

Iată povestea acestui videoclip, care a strâns până mii și mii de vizualizări. Noapte de iarnă. Doi soți dintr-un sat vasluian se odihnesc. Bătrâna sforăie puternic, astfel că bărbatul stă mai mult cu ochii în tavan. La un moment dat, aprinde lumina și se uită la un ceas vechi. Ora 4.30. Este mulțumit că se face dimineață în curând. Iese afară, în viscol, pentru a ajunge la WC-ul de lemn din curtea casei. O pisică neagră îi taie calea. Omul este superstițios și scuipă spre pisică.

Se întoarce în casă, înghețat de frig și moțăie pe marginea patului, îmbrăcat. Soția se trezește și îl vede îmbrăcat, își dă seama că a fost la WC-ul din curte. „Cumătrul Ion și-a făcut baie în casă, poate ne facem și noi”, spune femeia. „De unde să-ți găsesc eu materiale de construcție, acuma? Nu vezi ce vijelie e afară?”, răspunde bărbatul. „D-apăi, nu-i nevoie, lui cumătru i-o adus la poartă. O comandat Mihăiță și i-o adus la poartă”, spune femeia. „Chiar?”, spune bătrânul, mirat.

Ce urmează, vă va lua prin surprindere. Veți descoperi un final fericit al poveștii, cu o mașină de distribuție Radical Grup care aduce la poarta celor doi soți produse pentru noua baie a familiei. Dincolo de latura sa comercială, este și un videoclip care arată și realitatea din mediul rural, acolo unde sute de mii de familii trăiesc tot cu WC în fundul curții, ca acum 100 de ani.

Și mai este un lucru de menționat: este unul dintre puținele videoclipuri de prezentare realizate profesionist, la nivel de județ, ceea ce ar trebui să-i ambiționeze și pe alți manageri de firme să realizeze astfel de materiale video, pentru a promova produsele locale la standarde europene.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!