Mârlaneală maximă! Un vasluian a tăiat o pasăre în fața copiilor și a zeci de locatari de pe strada Traian!

CA LA ȚARĂ… Unii vasluieni nu scapă de năravurile deprinse la țară, de prin satele de unde au venit. Deși există și este în vigoare o hotărâre de Consiliu Local care interzice pe teritoriul Vasluiului sacrificarea de animale, unii concetățeni pur și simplu o nesocotesc și consideră că pot face ce doresc. Un astfel de exemplu a fost surprins de un cititor Vasluianul.ro, care ne-a spus că un individ în vârstă a tăiat o pasăre în fața copiilor, după care cu mâna plină de sânge se uita satisfăcut spre apartamentele din jur.

Este vorba de terenul viran din spatele blocului 245, de pe Traian, zonă care înseamnă câteva sute de apartamente și zeci de privitori la acest spectacol de sacrificare. Dar, nu se încalcă legea, cu astfel de gesturi?

„Nu este în regulă, se interzice tăierea păsărilor, a animalelor de orice fel, pe domeniul public al municipiului Vaslui, dar dacă au apucături de țărani, ce să le spui? Se cred la țară. Ies în fața blocurilor și taie păsări sau animale după cum le tună lor. Unii fac și afumători în jurul blocurilor, ce să mai?, fiecare face ce vrea în oraș”,

a spus un oficial al orașului.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: