Parcări nesimțite! Zeci de șoferi blochează autobuzele Transurb, în centrul Vasluiului!

0
40

CU TUPEU… Un cititor Vasluianul.ro ne-a trimis o fotografie care surprinde modul în care șoferii din reședința de județ înțeleg să respecte legea. Mai bine spus, cum o calcă în picioare, iar dacă sunt amendați sar în sus și țipă ca din gură de șarpe…

Zilnic, stația Transurb din fața magazinului Winmarkt este plină cu mașini parcate aiurea, în timp ce autobuzele sunt nevoite să oprească în mijlocul drumului, blocând circulația. Poliția Locală pare să nu mai facă față la numărul mare de șoferi care blochează stația din buricul Vasluiului. S-au mai dat amenzi, dar cum au reacționat cei prinși că încălcau legea? „Poliția Locală ne agresează, de ce ne amendează? Am oprit și eu 5 minute. Am avut treabă în centru”, strigă acești tupeiști, care nu respectă nimic.

Dar, cum la Vaslui este moda că „nu parchez în altă parte decât în fața scării mele”, nu ne mai miră de ce se petrec blocaje în centrul orașului. Niciunul dintre cei surprinși de cititorul nostru nu a încercat măcar să caute loc de parcare în altă parte. Educație și civilizație, zero!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!