Un moldovean extrem de periculos a fost prins la Vama Albița! Era căutat în Germania!

0
143

A FOST PRINS… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat și reținut un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, căutat de autoritățile din România și Germania, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf armat și tăinuire, pe teritoriul Germaniei.

Pe 15 decembrie, noaptea, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, un bărbat, G.I., cetățean român și R. Moldova, în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R.Moldova.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului figurau două alerte: una de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare emis de autoritățile din România, la data de 13 iulie 2020 și cealaltă emisă de autoritățile din Germania, la data de 6 iulie 2020, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf armat și tăinuire, pe teritoriul Germaniei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!