A murit un mare OM, un VASLUIAN de seamă! Să-i fie țărâna ușoară!

0
206

Comunitatea vasluiană este în stare de șoc. În această după-amiază, inginerul Vasile Bărbieru, fostul manager general al fabricii de ulei Ulvas, transformată ulterior în Ulerom, s-a stins din viață, la Iași, răpus de Covid 19. Un om plin de viață, care a condus cu mână forte colectivul fabricii de ulei mulți, mulți ani. După ce fabrica a fost vândută, dl. Bărbieru a deschis o afacere care mergea bine, tot în domeniul agriculturii.

Înființată în 1975, fabrica vasluiană de ulei Ulvas SA, fabrica de suflet a regretatului director, din care acum nu a mai rămas nimic, a fost, ani la rând, cel mai mare producător de uleiuri vegetale și șroturi furajere din floarea-soarelui, soia și semințe de rapiță din județ și al doilea ca mărime din Moldova.

După 2002, dată de la care fabrica este vândută, Bărbieru s-a retras de la Ulvas și a rămas doar cu afacerea sa privată, fiind un tip destul de discret în lumea oamenilor de afaceri.

În aceste momente grele, suntem alături de familia îndoliată și transmitem sincere condoleanțe. Dl. Vasile Bărbieru a fost un om bun, un manager extrem de bun și iubit de salariați, un om de afaceri exemplar. Ne vom aminti cu drag de imaginea sa.

„Gândurile mele se îndreaptă acum spre familia Barbieru, ravasita de pierderea suferita. A fost un om bun, un prieten, un vasluian adevărat. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

Vasile Paval  primarul municipiului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here