ULUITOR: Asta este strada din Vaslui pe care poți circula… cu barca!

0
102

Strada Gării, din Vaslui, a ajuns în aceste zile într-o stare jalnică, după câteva zile de ploi care au bucurat agricultorii, dar care au adus mare nemulțumiri firmelor cu activități în zonă. Pentru că strada zace neasfaltată de ani de zile, în craterele formate s-a adunat suficientă apă încât poți merge cu barca, râd cei care trec zi de zi pe acolo.

„Este jale, dom’le! Ce investitori să mai vină la depozitele de sub pasarelă, câtă vreme văd dezastrul de aici? Știți că se cheltuie sume imense pe reparațiile mașinilor? Poate facem un concurs de navigat, la câtă apă este în bălțile de aici”,

glumește un vasluian care ne-a trimis o poză sugestivă.

„Nu mai pot! Efectiv, plătesc 1 miliard de lei vechi pe an impozit pe mașini, la primăria Vaslui, și iată ce primesc! De ani de zile, distrug mașinile pe această stradă, de care nu se interesează nimeni. Suntem ai nimănui! Plătim impozite pe terenuri, pe clădiri, pe mașini, dar nu avem voie și noi la o stradă asfaltată, să călătorim în condiții civilizate.

Nu vine nimeni să facă afaceri, când văd strada asta, așa de distrusă. Oare, cât va mai dura până ne vor auzi și pe noi, primăria? Fără apă, fără canalizare, fără drum. Ne-am întors în urmă cu zeci de ani, pe strada asta.

Personal, m-am săturat de sutele de milioane care le cheltui pe reparațiile mașinilor, pentru că nu ni se face și nouă un drum asfaltat.

Am 120 de angajați, cărora le plătesc salariile, plătesc impozite la primărie, trebuie să am și eu un drum asfaltat, de banii pe care îi plătesc de 25 de ani, de când fac afaceri aici”,

susținea managerul Radical Grup, Ionel Sandu, la finele lunii octombrie a.c., referindu-se la starea jalnică a străzii.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!