Patru derbedei din Zorleni au snopit în bătaie un bătrân de 89 de ani și i-au furat pensia! Sunt după gratii!

0
127

CĂLĂI… Patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, din comuna Zorleni, au fost reținuți de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 5 decembrie a.c., la miezul nopții, persoanele bănuite ar fi pătruns în locuinței persoanei vătămate, un bătrân de 89 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, și, prin exercitarea de violențe asupra acestuia, au sustras suma de 1.600 de lei.

Totodată, din probatoriul adminstrat a rezultat și faptul că, în noaptea de 11 decembrie a.c., cei patru tineri, folosind același mod de operare, ar fi pătruns în locuințele altor doi bătrâni, de pe raza comunei Zorleni, județul Vaslui, de unde, prin exercitarea de violențe, ar fi sustras diferite sume de bani.

Prejudiciul în cauză este estimat la aproximativ 1.800 de lei.

În data de 16 decembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de cei patru tineri măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor măsuri preventive.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.