REACȚIA dură a deputatului Popica, la alocarea nesimțită a liberalilor: „Să vă fie rușine, domnilor guvernanți!”

Demisia premierului Orban şi blocarea negocierilor unui nou Guvern a lăsat țara pe mâinile unui Guvern interimar, care nu face decât cu aceiași pioni pe tabla de șah, sa isi bată joc de sute de mii de vasluieni. 

Primul efect dur al inconștienței declanșate de lupta pe ciolan a Coaliției pierzătorilor s-a văzut încă de ieri prin ultima rectificare bugetară din acest an. Este inadmisibil, iar din punctul meu de vedere la limita legii, sa împarți banii cu o discrepanta majora de la o comuna la alta, singurul criteriu fiind culoarea politică.  

Marea majoritate a comunelor din județul Vaslui care nu aparțin partidului de guvernământ ( PNL ), au primit sume cu care nu pot achita nici măcar indemnizația consilierilor locali care urmează sa fie prezenți la ședința consiliului local de rectificare a bugetului.  Nu mai aducem in discuție faptul ca sunt comune precum Stefan Cel Mare, care nu isi pot achita nici măcar facturile pentru lucrările deja executate la aducțiunea cu gaz metan in comuna. 

Primăriile din județul Vaslui, au făcut in mod repetat solicitări către Ministerul Finanțelor si Guvern (Fălciu, Suletea, Laza, Hoceni, etc) întrucât se afla la limita subzistentei si nu mai pot funcționa, neavand bani inclusiv pentru salarii, pentru cofinanțările proiectelor aflate in derulare sau plata facturilor la utilități, iar onor Guvernul României, cu maxima responsabilitate i-a tratat cu aceeași maxima indiferenta lăsând județul Vaslui, in prag de sărbători,  într-un haos total si intr-o situație dezastruoasa, fără precedent. 

Sa va fie rusine, domnilor guvernanți!

Eduard Popica, Deputat în Parlamentul României

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: