Risipă de bani publici! Un ditamai mastodont de la Pompieri, trimis să se plimbe cu goarna prin oraș!

0
214

NEBUNIE… De aproape două luni de zile, vasluienii sunt bombardați zilnic de o mașină de câteva tone, un mastodont al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care emite sunete de alarmare prin sistemul audio, plus un mesaj de avertizare Covid pentru vasluieni.

Mașina în cauză, care consumă 15-20 de litri de motorină pe oră!, este văzută timp de 8-10 ore prin oraș, în mod total inutil, ba chiar mulți locuitori ai orașului sunt total nemulțumiți de mintea creață a celui care a pus la cale această glumă proastă. La o medie de 15 litri/oră, rezultă că, în opt ore de plimbare prin oraș se consumă 120 de litri. Pe zi! Înmulțit cu 30 de zile, ajungem la 3.600 kg de motorină, bani aruncați aiurea, o risipă de neimaginat.

Atenție!, vorbim de o mașină de intervenție performantă, destinată salvării de bunuri și vieți omenești, nu unui circ ambulant pe străzile Vasluiului, cum nu vezi pe nicăieri în România.

„Nu știu cine este individul care a avut această idee, însă sunt sigur că nu este în toate mințile. Decât să pui să patruleze o asemenea mașină prin oraș, nu mai degrabă foloseai un Logan din dotarea ISU, de exemplu? Sau un Duster?

Cum să trimiți o asemenea mașină de intervenție, care ar putea salva vieți, să meargă aiurea prin oraș, cu sirenele pornite? Cineva nu este sănătos la cap, de la Prefectură, ISU, minister. Își bat joc de banii noștri, tone de motorină consumate aiurea”,

a spus un vasluian.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here