Aproape 300 de copii din Slobozia, Garceni au primit cadouri de Moș Crăciun! Deputații PSD de Vaslui, în mijlocul copiilor!

A fost o zi speciala pentru toți copiii din satul Slobozia, din comuna Garceni. Dis-de-dimineață, deputații PSD de Vaslui Eduard Popica, Adrian Solomon și Irinel Stativa au ajuns la Slobozia cu sacii încărcați de daruri pentru toți copiii din Slobozia. Este un sat cu populație tânără, iar cadourile primite i-au mulțumit pe copii, care au mulțumit Moșului pentru darurile primite.

”Astăzi, împreuna cu ai mei colegi, deputații Solomon Adrian si Stativa Irinel, am continuat acțiunea noastră de a aduce un zâmbet pe buze copiilor din județul Vaslui,  in Satul Slobozia, comuna Gârceni unde am fost așteptați de către primarul Sorin Scutelnicu si consilierul local Trifan Viorel. Le-am explicat celor 280 de copii, ca noi suntem mesagerii lui Moș Crăciun si ca rolul nostru este de a-i putea face, macar in preajma sărbătorilor, sa fie fericiti.”

a declarat deputatul de Vaslui Eduard Popică


“Ne-ar fi placut ca astazi sa putem aduce in calitate de deputati PSD un alt cadou copiilor din Slobozia , mai exact vestea ca vom deschide școlile si vor putea astfel sa spere la un viitor mai bun. Din nefericire vremurile sunt tulburi nu doar dpdv sanitar dar si din pdv politic si constitutional. Astfel , Perdanții alegerilor încălcând constituția cu ajutorul presedintelui KWJ vor firma un guvern care va continua masurile aberante privind închiderea școlilor. Prin urmare viitorul copiilor nostri si al natiunii romane este amanetat deja de catre cei care ne vor slab pregatiti, necalificați si nealfabetizati! In vreme ce usr ul isi propune alfabetizarea digitală pana in 2024 a 90% dintre români , avem o realitate crunta in care peste 10 ani nu vor mai fi copii care sa scrie de mana, care vor cauta cuvântul caligrafie in dictionar. Respingem digitalizarea cu orice pret si robotizarea natiunii noastre. Digitalizarea trebuie sa fie mijlocul nu scopul învățământului national. Scopul acestuia trebuie sa ramana formarea de Oameni din pdvd BIO-psiho-socio-cultural. Pledam pentru un invatamant ce trebuie sa aiba o coloana vertebrală formată din limba si literatura română-istoria si geografia patriei noastre. Trebuie sa revina copiii urgent la scoala , singurul loc in care putem coordona in chip fericit formarea copiilor ca membri ai societății. Buni cetateni nu cetateni vulnerabilizati de înstrăinarea si însingurarea lumii virtuale in care suntem împinși de inconștienții liberali. Sa nu lasam garda jos iar dorinta copiiilor de a merge la scoala ne da speranțe ca nu e totul pierdut! La multi ani si Craciun fericit tuturor copiilor din judetul Vaslui.”

a spus deputatul PSD Adrian Solomon

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: