Primarul de Vetrișoaia, cartonaș galben către primarii PSD: „Când am fost scos de la finanțare, le-a păsat că nu am bani?”

Corneliu Stângă, primarul comunei Vetrișoaia

REACȚIE LIBERALĂ… Au fost multe discuții, în ultimele două zile, pe tema sumelor pe care Guvernul intenționează să le aloce primăriilor din județul Vaslui pentru echilibrare bugetară, reacții care au venit din partea primarilor și a reprezentanților PSD din județ. La Vetrișoaia, însă, pe malul Prutului, unul dintre cei mai performanți primari liberali din județ, Corneliu Stângă, nu poate uita cum, de două sau trei ori, a fost scos de pe lista de alocări a Consiliului Județean, condus de șeful PSD, Dumitru Buzatu.

Acesta are un mesaj special și către colegii de la PSD, revoltați acum de sumele mici primite la rectificarea bugetară.

„Consider că acei colegi ai mei, primari de la PSD, care au umplut rețelele de socializare cu mesaje de nemulțumire față de sumele primite, sunt niște ipocriți. Eu nu am văzut niciodată să plângă vreun membru sau lider PSD de soarta primăriilor liberale!

Dacă, noi, la Vetrișoaia, am fost scoși de pe lista de la Consiliul Județean nu am văzut niciun primar PSD care să ia atitudine față de atitudinea CJ Vaslui față de oamenii de aici. Nu a plâns nimeni de mila cetățenilor din Vetrișoaia, pentru că nu am primit bani. Dar, ne-am descurcat, mai mult, am adus și multe proiecte europene și guvernamentale.

Am rămas uimit și de un alt fapt. Văd că mulți colegi primari de la PSD nu au plătit sumele datorate persoanelor cu handicap și însoțitorilor acestora. Pe trei luni! Sunt revoltat de atitudinea colegilor primari de la PSD, care timp de patru ani nu au avut nicio reacție, de câte ori eram scos de la finanțare, în timp ce ei încasau zeci de miliarde de lei vechi.

Acum, brusc!, sunt supărați! De ce? Când le-a mers bine, timp de patru ani, au spus ceva? Nu! Acum, mă aștept să se descurce fără bani, așa cum am făcut și eu atâția ani. Un primar bun se vede doar în condiții critice. Faptul că nu ai bani, întărește caracterul unui primar”,

a spus primarul comunei Vetrișoaia.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: