Mesaj șocant pentru Poliția Murgeni! Doi polițiști, în vizorul bătăușilor din oraș!

0
62

INCREDIBIL… În orașul Murgeni, acolo unde situația rămâne tensionată între clanurile de romi rivale, se petrec lucruri grave. Mai nou, după ce romii s-au tot amenințat între ei, unii dintre cei mai agresivi au pornit un adevărat război al amenințărilor, de data asta la adresa Poliției.

Agentul șef Marius Stan, unul dintre cei mai buni polițiști din IPJ Vaslui, a postat seara trecută două fotografii, care arată modul în care persoane neidentificate i-au transmis un mesaj de intimidare, într-un mod mai puțin obișnuit.

Decorațiune de Crăciun la Murgeni

Cel care a scris acest mesaj de intimidare la adresa polițiștilor Stan și Mihordea a montat în mijlocul unui drum principal din oraș un ansamblu ad-hoc, format dintr-un schelet metalic și o creangă de brad, agățând un carton cu mesaje obscene la adresa oamenilor legii. Pe carton a fost scris un mesaj de intimidare și amenințare la adresa polițiștilor, de către un analfabet cu maxim două-trei clase.

Mesaje injurioase la adresa polițiștilor Stan și Mihordea

Fără să comenteze în vreun fel, agentul șef Marius Stan, un polițist iubit în Murgeni pentru atitudinea sa corectă și intrasigentă, a scris doar că se simte mâhnit de atitudinea celui care a avut această idee, exact înaintea Crăciunului.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!