Primarul Pavăl vrea să-l aducă pe Moș Crăciun în centrul Vasluiului! Se caută soluții, în contextul pandemiei!

0
65

EFORTURI… La finalul fiecărui an, Primăria Vaslui avea programate mai multe activități specifice sărbătorilor de iarnă. Anul trecut, de exemplu, s-a organizat un târg de Crăciun în centrul orașului, în timp ce Moș Crăciun a venit cu daruri pentru copii.

Dar, la finele anului 2020, condițiile sunt restrictive, ținând cont de pandemia de coronavirus. Nu se pot organiza acțiuni cu mulți vizitatori, nu se pot face întâlniri de final de an, nimic.

Primarul Vasile Pavăl spune că este conștient de restricțiile sanitare impuse, dar nu a renunțat la ideea organizării unor manifestări de Sărbători, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

”Sigur că suntem atenți la orice restricție în această direcție, suntem în analiză și vom vedea dacă putem organiza activități specifice perioadei sărbătorilor de iarnă și care sunt condițiile care se impun în această direcție.

Când spun acest lucru mă gândesc la Crăciun care se apropie cu pași repezi. Copiii sigur îl așteaptă pe Moș Crăciun. Am organizat centrul civic destul de frumos, vor fi și colinde în centru.

Vom vedea în ce condiții putem face alte acțiuni. Noi suntem pregătiți, vom putea să aducem o bucurie și un zâmbet pe fețele lor. Sigur mă gândesc în continuare și la sărbătorirea Revoluției Române. Sunt 31 de ani, pe 22 decembrie, este o zi istorică pentru România.

Să vedem în ce condiții putem să marcăm acest mare eveniment din viața țării noastre și nu în ultimul rând Revelionul, trecerea în anul 2021”,

anunță Pavăl.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!