Se înființează Poliția Animalelor, la Vaslui! Se caută doi medici veterinari, pentru ofițeri!

CONCURS… Nu mai puțin de șase posturi sunt scoase la concurs la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac exclusiv online la unitatea de poliție care a scos posturile la concurs, IPJ Vaslui, până la data de 28 decembrie 2020, ora 16.00.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, trei posturi de agenți de poliție, două posturi cu specializarea de medic veterinar și o funcție de ofițer de poliție.

ÎNSCRIERILE SE FAC EXCLUSIV ON-LINE, până la data de 28 decembrie 2020, ora 16.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierile se fac în perioada 18-28.12.2020, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic (on-line), la adresa disponibilă în anunțul de concurs. După data de 28.12.2020, orele 16:00, înscrierile nu vor fi luate în calcul.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Vaslui, puteți găsi pe site-ul instuituției, https://vs.politiaromana.ro, în secțiunea Carieră, submeniul Posturi Scoase la Concurs sau prin accesarea următoarelor link-uri:

Informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin încadrare din sursă externă sau trecere în corpul ofițerilor, puteți accesa la adresa:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

De asemenea, 20 de posturi vacante de ofițer de poliție sunt scoase la concurs la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, cu personal recrutat din sursă internă prin TCO (trecerea în corpul ofițerilor) a agenților de poliție care îndeplinesc condițiile legale. Aceste posturi sunt în cadrul structurilor: ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, structura de securitate și siguranță școlară.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: