Bucurie de Crăciun! Moșul a adus 266 de tablete pentru toți copiii din Vetrișoaia!

CE VESTE MINUNATĂ!… Moș Crăciun a ajuns la Vetrișoaia cu sacul plin de tablete, pentru toți școlarii din comună. Și, nu numai. Atât școlarii, cât și preșcolarii au primit de la Moșu’ o pungă cu daruri în care se afla chiar și o bluza de sezon, în spiritul sărbătorilor .

Primarul Corneliu Stângă, un edil iubit de locuitorii Vetrișoaiei, a împărțit personal cadourile, bineînțeles, cu respectarea măsurilor sanitare, mai ales că toate cadourile s-au dat în aer liber.

Au primit tablete atât copiii de la clasa zero, cât și adolescenții de la clasa a XII-a, astfel că toți vor putea face orele online, tabletele având și cartele de internet.

Primarul de la Vetrișoaia a spus că achiziția celor 266 de tablete cu internet s-a făcut prin accesarea fondurilor europene. Echipamentele au internet nelimitat, astfel că beneficiarii lor vor putea participa fără probleme la cursurile online, indiferent de categoria socială și posibilitatea materială.

“A fost o zi plină de energie pozitivă. începând cu prichindeii de la grădinița care l-au întâlnit pe Moș Crăciun ce le-a oferit o punga substanțiala cu dulciuri, deoarece știm cu toții ca acestea sunt preferatele lor.

Poate cea mai mare doză de bucurie și entuziasm am reușit săa o observ la juniorii care au primit tabletele pentru școala online.

Știm cu toții că sunt familii care nu au posibilitatea unui telefon mobil performant pentru participarea la cursurile online. Sunt fericit și mândru că pot sprijini învățătura.

Doresc să le urez tuturor locuitorilor comunei Vetrișoaia Sărbători Fericire și liniște alături de familiile lor”,

a spus Corneliu Stângă.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: