Simona Polak nu mai ajunge director la CJAS! Marius Arcăleanu tot nu scapă de schimbare!

0
206

SCHIMBĂRI… Partidele din coaliție au discutat despre gestionarea agențiilor guvernamentale unde numirile sunt politice, iar Fiscul și Casa pentru Asigurări de Sănătate sunt două dintre cele mai importante instituții.

Astfel, ANAF va merge la PNL, care va da și ministrul Finanțelor, iar CNAS la alianța USR PLUS, care va numi și ministrul Sănătății.

Ce înseamnă asta, pentru județul Vaslui? Că liberalii vor decide pentru șefia Administrației Județene a Finanțelor Publice, acolo unde actualul director, Nelu Sava, își face datoria perfect, fără nicio problemă, în timp ce apele se vor învolbura în jurul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, acolo unde Arcăleanu va fi schimbat cu o persoană decisă de USR.

Marea perdantă a acestor negocieri, în plan local, este liberala Simona Polak, despre care toată lumea vorbea că va prelua postul de președinte-director general al CJAS. Cum, scaunul de ministru al lui Nelu Tătaru dispare, pentru că USR va numi noul ministru, dispare și sprijinul politic al doamnei Polak. Nu are de ce să fie supărată, mai ales că fiul său, Tudor Polak, a depus deja jurământul ca deputat…

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.