Aproape 140 de vasluieni au fost amendați pentru că nu purtau mască! În doar trei zile!

0
86

ACȚIUNE… Sute de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 72 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Conform conducerii IPJ Vaslui, au fost derulate 35 de misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 180 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 255 de mijloace de transport persoane (dintre care 111 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 1.750 de persoane.

Echipele de control au depistat 137 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de peste 27.500 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 43 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 14.250 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here