Deputatul Eduard Popica, revoltat de scandalul la Comisia Juridica: „Simulacru de cea mai proasta calitate!”

In calitate de membru al Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputaților, am fost prezent astăzi, in Parlamentul României, la audierea Ministrului Justiției, audiere a carei proceduri de lucru a fost efectiv sugrumată de către Coaliția Pierzatorilor. Este inadmisibil ca unui grup parlamentar sa i se aloce doar doua intrebari, iar onor ministrul desemnat sa aibă bunăvoința de a  raspunde doar la o singura întrebare din partea noastră, a grupului PSD. 

Programul de guvernare a fost înaintat către grupurile parlamentare la 10.15, in contextul in care audierea ministrului începea la 11.00. Am solicitat ca ședința sa fie amânată cu o jumătate de ora pentru a putea analiza, studia si identifica eventuale sincope in ceea ce privește latura Ministerului Justiției, in vederea formulării de intrebari, însă, aceeași majoritate a coaliției de guvernare a respins solicitarea noastră. 

După 35 de minute in care ministrul a ținut o “pledoarie de excepție”, tuturor partidelor parlamentare li s-au alocat un timp de 15 minute pentru a formula intrebari si în afara de grupurile  PSD si AUR, celelalte formațiuni politice se pare ca au fost lămurite de domnul ministru, neavând sa ii adreseze nicio întrebare.  

Stimați prieteni, ceea ce s-a întâmplat astăzi in cadrul audierii ministrului justiției, reprezintă un atac fără precedent la adresa Institutiei Parlamentului si a funcționarii Ministerului Justiției.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: