Șmecher din Dănești, urmărit de polițiștii rutieri! A fost prins într-o parcare!

0
82

I S-A ÎNFUNDAT… Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Dănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Bărbatul a fost depistat în cursul zilei de sâmbătă, 19 decembrie a.c., la ora 17.00, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe un drum public din localitatea Dănești, pe direcția sat Emil Racoviță spre sat Zăpodeni. S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar pentru oprire în trafic a autoturismului, prin folosirea sistemelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, însă acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, încercând să se sustragă activității de control.

Bărbatul a fost interceptat și legitimat în zona unei parcări de pe raza localității Dănești. Fiindcă prezenta halenă alcoolică i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui unde a refuzat din nou să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 21 decembrie a.c., față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și tot în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!