„Am votat împotriva celui mai slab guvern din perioada postdecembristă”

NEMULȚUMIRI… Guvernul Câțu a primit, seara trecută, 260 de voturi și este învestit. Au fost și 186 de voturi împotrivă. Ca să treacă, guvernul avea nevoie de 228 de voturi. Spre comparație, Guvernul Orban 1 a avut 240 de voturi, iar Guvernul Orban 2 – 286 de voturi. Printre cei care nu au votat actualul Guvern se numără și parlamentarul de Vaslui, Eduard Popica.

„Am votat împotriva a ceea ce se prefigurează a fi cel mai slab guvern din perioada post decembristă.

Dacă România a ajuns in situația economică actuală, cu datorii de sute de milioane de euro, iar românii au ajuns să se împrumute cu 1000 euro pe secundă, situație nemaintâlnită în istoria acestui stat, totul se datorează domnului actual Premier, Vasile Florin Câțu.

Economia țării este in cădere liberă, situația pandemică este scăpată de sub control, școlile sunt închise in continuare, poporul roman este luat in derâdere, iar PNL nu are alta soluție decât sa pună la cârma țării pe cei ce au adus-o in aceasta stare.

Stimați domni parlamentari PNL, ați pierdut alegerile din cauza incapacității dumneavoastra de a guverna si datorită faptului că nu vă iubiți țara si poporul român, de aceea nu voi putea vota niciodată aceasta coalitie a pierzătorilor, coaliția care va duce România în faliment”,

a declarat, după vot, deputatul PSD de Vaslui,

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: