În sfârșit, Negreștiul este iluminat! Meritul este al noului primar!

0
42

VESTE BUNĂ… Zilele acestea, pe rețelele de socializare am văzut un alt Negrești, față de cum îl știam. Un oraș iluminat ca ziua, pe care mergi fără teamă. Ani de zile, orașul Negrești a fost privat de minima utilitate, care era iluminatul public. Când treceai prin oraș, fie că mergeai la Roman sau la Vaslui, întâlneai străzi întunecate, fără lumină la stâlpi.

Imediat ce la primărie a ajuns liberalul Cristi Rusu, iată, lucrurile s-au schimbat. În bine. Vedem, pentru prima dată în 30 de ani, un oraș iluminat modern noaptea, iar veștile bune nu se opresc aici, anunță primarul Negreștiului.

„Dragi prieteni,

Atunci când unii colegi depun eforturi susținute pentru a îndeplini obiectivele trasate, trebuie să le mulțumim și public. Amintesc astăzi colegii de la SC UTILITĂȚI SA, care în luna decembrie au arătat că sunt capabili să muncească într-un ritm susținut.

Astfel, în doar 3 săptămâni, a fost montat iluminatul ornamental și au înlocuit peste 170 de becuri în toată zona orașului și a satelor componente.

Dacă mai sunt situații punctuale de rezolvat, ne puteți semnala pe căile cunoscute.

Avem depus la AFM un proiect de modernizarea a iluminatului cu LED în valoare de aproximativ 3,5 milioane lei, care, dacă va fi aprobat, va rezolva definitiv aceasta problemă.

Până atunci ne bazăm pe colegii noștri, pentru un iluminat cât se poate de bun, în condițiile actuale. Felicitări colegilor de la SC UTILITĂȚI SA, domnului viceprimar și domnului Aurel Grigoraș”,

a scris primarul Rusu pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here